Uchenna Nwosu Womens Jersey  Fauszt Annamária - TEREMTÉS HÁZA Meditációs Központ | Gyömrő
www.teremteshaza.com  
Teremtés Háza Meditációs Központ

Fauszt Annamária

Kismama-jóga-Fauszt-Annamáriakismama jóga oktató

Azt hiszem, olyan 10 éve volt, amikor először elmentem egy jóga órára, s akkor még gondolatként sem fordult meg a fejemben, hogy valaha én is oktatni fogok. Arra viszont tisztán emlékszem, hogy lenyűgözött az a tény, hogy a jógatanfolyamot tartó negyvenes hölgy is akkor kezdett el oktatni… és én csodálattal vegyes érdeklődéssel követtem az óráit.

Aztán pár évig hol jártam jógázni, hol nem, ahogy az élet hozta. Egészen addig míg 2012-ben találkoztam a női jógával. A hatha jógának ez a speciális irányzata teljesen magával ragadott, s úgy éreztem, hogy erről szeretnék még többet megtudni, még többet tanulni a női egészségről, a nőiségről, annak aspektusairól és minden másról, ami ehhez bárhogyan is kapcsolható. Így 2014 februárjában egy női jóga oktatói képzésen találtam magam, de a cél még akkor sem az volt, hogy oktató legyek, „csak” a tanulás iránti vágy hajtott. Ebből a tanfolyamból aztán egy csodálatos belső utazás lett önmagam felé, saját nőiségem felé, s hétről-hétre egyre jobban feltöltött a képzést végző társaimból alakult női kör ereje. Jelenleg, 2015 őszétől egy női jógaterapeuta képzésen igyekszem tovább bővíteni tudásom és tapasztalatom, s idén tavasszal egy kismama jóga oktatói továbbképzést is elvégeztem. Örülök, hogy ezáltal most lehetőségem nyílik a nőket a várandósság csodálatos időszakában zajló testi-lelki folyamatokban, a szülésre való felkészülésben és ráhangolódásban is támogatni.

Kismama jóga

A várandósság időszaka alatt sem kell lemondanod a mozgás öröméről, sőt, kimondottan ajánlott, ha az orvosod máshogy nem rendelkezik. A gyakorlatok a kismamákhoz vannak igazítva, így teljesen biztonságban érezheted magad akkor is, ha előtte sosem jógáztál. Az órán lehetőséged nyílik arra, hogy felvedd a babáddal a kapcsolatot, elsajátíts különböző légzési technikákat, begyakorold a gátizom tornát, fitten tartsd a tested és ápold a lelked. A rendszeres gyakorlás segít megelőzni és megszüntetni a derékfájást, megerősíti a háti szakaszt, lazítja a csípőt.

Az óráim során igyekszem megerősíteni a kismamákat abban, hogy merjenek a belső hangra és a testük jelzéseire hallgatni, bízzanak magukban és abban az ősi erőben, ami minden nőben ott szunnyad és csak arra vár, hogy felébresszék.

Szeretettel várlak Téged is, ha már betöltötted a 13. hetet.

Helyszín: Teremtés Háza Meditációs Központ 2230 Gyömrő Vadvirág u. 23.

Időpont: SZERDÁNKÉNT 19.00-20.30-IG

Bejelentkezés a 30 206 0588-on szerdán 17.00-ig.

 


Terrell Edmunds Jersey