Uchenna Nwosu Womens Jersey  Gerstenbrein Henriett - TEREMTÉS HÁZA Meditációs Központ | Gyömrő
www.teremteshaza.com  
Teremtés Háza Meditációs Központ

Gerstenbrein Henriett

GHeni

Felnőtt és gyermek meditációk, Metamorf masszázs

A meditáció és az önmegismerés 12 éve kezdett el érdekelni. A Pránanadival
találkoztam először. Ez egy 6700 éves Tibeti módszer, mely segít az öngyógyításban és a  társgyógyításban, valamint megadta a meditációk erős alapjait. 8 évig tanultam ezt a módszert közvetlenül a magyarországi nagymestertől Petrezselyem Józseftől.
Most már 6 éve, hogy elsajátítottam egy másik meditációs technikát is. Ez pedig nem más, mint az indiai Deeksha. Mestereim Indiában a Oneness Universityn (Egység Egyetemen) tanultak és hozták el a tudást. Itt még mélyebben megtanultam, hogy oldható a legjobban a feszültség és miként segíthetem az embereket egy boldog, kiegyensúlyozott élet felé.
Mióta csak elkezdtem tudtam, elsősorban gyerekeken szeretnék segíteni. Nekik szeretnék megmutatni, majd a mindennapjaikba építeni egy olyan dolgot, mellyel magukon is tudnak segíteni. Könnyebben feldolgozni a velük történteket, tisztítani, feltölteni önmagukat. Ez egy olyan folyamat, melynek segítségével oldhatják életükben a stresszt, növelhetik koncentrációs képességüket, könnyebben tanulhatnak, kikapcsolhatnak. Számomra nagyon fontos a gyerekek egymás iránti tisztelete, szeretete. Megmutatni nekik, hogy együtt könnyebb, hogy bízzanak magukban és egymásban. Megtanítani nekik a pozitív gondolkodást.
Maglódon 5 éve kezdtem el gyerekmeditációt tartani. Először csak a saját gyerekeimmel és az ő kis barátaikkal. A csapat egyre bővült és jó látni, ahogy a szeleburdi kis ovisokból csodálatos, tudatos, nagyon jól tanuló kisiskolások lettek. Szépen elsajátították a meditációk alapjait és nem csak a foglalkozásokon, de a mindennapjaikban is, ha szükségük van rá, alkalmazzák a tanultakat.
Tudni kell, hogy a gyerekmeditációk anyagai, sem a Pránanadi, sem a Deeksha nem tartozik egyetlen valláshoz sem. Alkalmazásuk nem tartalmaz vallási elemeket, ezért mindenki elsajátíthatja vagy kérheti alkalmazását!

Terrell Edmunds Jersey