Uchenna Nwosu Womens Jersey  Heni - TEREMTÉS HÁZA Meditációs Központ | Gyömrő
www.teremteshaza.com  
Teremtés Háza Meditációs Központ

Heni

Jaksáné Baté Henrietta                                                                                        

100593727_2039541216190504_8621442635292213248_n

 

10 éve kutatom az emberi természet sokszínűségét, mely csodálatos távlatokat nyitott számomra testi, lelki és szellemi szinten egyaránt.

Először a Korokan masszázs talált meg engem, mely a Shaolin szerzetesek akupresszúrás technikáját alkalmazza energetikai támogatással ötvözve. A vendégek összetétele sarkallt arra, hogy nyirokmasszázzsal, kínai masszázzsal és talp reflexológiával fejlesszem tovább ismereteimet. Ezt követte az az igény, hogy kismamákkal és megszülető gyermekükkel is foglalkozzam.

Az érintés minden ember életében rendkívüli jelentőséggel bír, folyamatosan átszövi emberi kapcsolatainkat. Gondoljunk csak bele, hogy milyen fontos ez egy kisbabának, akinek a kommunikációs eszközei jóval szegényesebbek a mieinknél. A szeretetteljes masszázs egy csodálatos kapocs, aktív együttlét a szülő és gyermeke között, mely által jobban megismerik egymás személyiségét, igényeit, temperamentumát, s mely mindkettőjüket meghitt pillanatokkal ajándékozza meg. A gyermek érzelmi fejlődését is pozitívan befolyásolja, ha rendszeres fizikai kontaktusba kerül szüleivel, ezáltal is érzi, hogy szeretik, óvják őt.

Jóga-Callanetics oktatása 3 éve folyik Gyömrőn, a párommal kialakított Teremtés Háza Meditációs Központban, melyet most egészítek ki a Női jóga oktatóképzéssel. Látható, hogy nincs megállás, az igényekhez alakított folyamatos tanulás fontos.

Célunk, egy olyan meditációs központ létrehozása volt, ahol az emberek megismerkedhetnek – elsősorban – saját magukkal, legbelsőbb énjükkel.

Eredeti gyógyító szándékunk már rég átszelídült egy segítői, támogatói útmutatásra. Hisszük és valljuk, hogy mindannyiunkban ott rejtőznek problémáink megoldó kulcsai, csak sokszor nem vesszük észre őket.

Ezért egy más szemléletmódba helyezve az adott problémát – lelki, energetikai és némi fizikai támogatást megadva – szeretnénk megtisztelni vendégeinket a saját felismerés örömével.

Nagy örömmel tölt el bennünket az, hogy a hozzánk forduló emberek élete napról napra gyökeresen megváltozik és egyre felszabadultabban és boldogabban élnek.


Terrell Edmunds Jersey